onsdag 27 april 2023

DoYouFancyThis tipsar:

Bemz kan du beställa nya och fräscha och roliga överdrag till din Ikea-soffa. Jag har en Karlanda och nu råkar det falla sig så att Bemz bilder från nya kollektionen från Designers Guild "Miami" just är en sådan soffa... Snyggt och helt plötsligt har jag mentalt nånting helt nytt och fräscht i vardagsrummet. Man kan via sajten beställa tygprover om man som mig, känner sig osäker - bra tips om man inte bor nära deras butik i Stockholm!! /Haje


                                                                                                                                                         
Fast känner jag mig själv rätt kommer det sluta
med ett omönstrat överdrag...Bilder: Bemz blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...