lördag 7 maj 2011

Hajes lördag i bilder

Vilken härlig dag! Efter frukost cyklade jag ner en tur på stan och såg att 
blomståndet på Gustav Adolfs Torg har pioner! Vita och ljusrosa knoppar 
så långt ögat nådde, en bukett fick följa med hem såklart. Jag hämtade mina nya fina lädersandaler med träklack, från Ash och de passade perfekt! Sen fick jag långtråkigt och körde ut till Ikea för att kolla på nya Kryddstarkt-kollektionen. Den var utplockad! Den gula stolen var nästan den enda som var kvar (av den typen), de var jättefina! Jag hittade en likadan röd på fyndet, en av rotting-pinnarna hade brustit och de sålde den till halva priset. Men eftersom jag inte vet hur man lagar rotting så fick den stå kvar. Synd.


Sen försökte jag övertala sambon om att den svarta lampan med mönster inuti skulle bli vår. Via mms... Det gick sådär!

Så en annan turkos lampa med fransar fick följa med hem och den verkar ju trivas fint i vårt fönster. Eller vad tycker ni? Och ja, just det, var inom Eriksgårdens Second Hand också och hittade två blå assietter från Mateus och en liten liten skål i Mammas favoritmönster (tror jag) som jag slog till på! Nu lördag kväll, och den blir lugn och skön..! Vad ska ni hitta på? :)

Ps. Ja, jag ska fixa en riktig kamera snart, så ni slipper mina Iphone-foton (jämförelse med Kajes förra inägg Arty är ju rätt så stor)! 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag du verkar ha haft! Fin lampa! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till loppisfynden. Mönstret är mitt i prick! Ha en skön söndag också!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...