lördag 20 augusti 2011

light and bright    

Blir alltid flyttsugen när man hittar sådana här ljusa godbitar. Precis vid kanalen längs med Regementsgatan i Malmö dessutom. Gillar såklart Frank-tapeten och mässingsljusstakarna på köksbordet men även det massiva träskåpet på bild 3.

I feel like packing all my things and move whenever I find nice and light apartments like this one. It's located in central Malmö in the south of Sweden and I really like the wallpaper made by Josef Frank, the candlesticks on the kitchen table and the cabinet on photo no. 3 /Kajsa

4 kommentarer:

 1. Ja, men flytta hit! :) Ingår möblerna tror du? Trevlig lördag, little sis!

  SvaraRadera
 2. åååhh va fint!! Träskåpet. Ja. tack. Och de fina flaskorna har jag suktat efter ett tag nu!

  Trevlig helg kära ni.

  SvaraRadera
 3. Vilken jätte härlig lägenhet!

  Ha en fin Lördag!

  SvaraRadera
 4. fiiint... & grattis till vinsten hos AnnaLeena!
  Ha en fin söndag,
  /Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...