lördag 24 mars 2012

photography
Bilder: Sammy Rose, Pinterest, Dos Family, Krickelin och Bolaget


Blir mer och mer sugen på ett fint foto på väggen. Gärna stort men även enkelt, som på dessa bilderna. Inga krusiduller! Har spanat på Lauritz och Bukowskis, men förmodligen blir det att ha lite tur på kommande loppisturer eller bara beställa en affisch från Fotografiska. Funderar även på att förstora ett eget foto, men har så himla svårt att bestämma vilket...


I'm getting more and more in to having a large photography on the wall, like in these photos. I've searched the online auction sites, but think I will have to stick to flea markets or maybe just by a posters from Fotografiska. Maybe I could enlarge one of my own photos, but I can't decide which one... Happy Saturday! /Hanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...