tisdag 28 augusti 2012

an editor's homeBilder: Allt i Hemmet
Allt i Hemmets nya chefredaktör öppnar dörren till sin egen lägenhet, och det är ju något som blir allt vanligare. Chefredaktörerna på modetidningar tar ju allt större redaktionell plats även utanför sitt eget magasin, så varför inte även i inredningsvärlden? Heja Anna Z!

The Swedish interior magazine Allt i Hemmet has got a new editor-in-chief. In her first issue she invites us to her own home, which i think is a more than welcome trend. The editors of fashion magazines has been getting more and more attention, even outside of their own pages, so why not see the same trend among interior magazines? /Hanna

3 kommentarer:

  1. What a great home! I love the vintage chinese cupboard and the way she has displayed the flowers on her kitchen table. Now I look forward to seeing great things out of Allt i Hemmet! :)

    SvaraRadera
  2. Jag såg reportaget i tidningen, hon har det så fint hemma!!!

    SvaraRadera
  3. fint och lite nytänkade! Gillade även hennes förra hus.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...