lördag 4 augusti 2012

bonjour auf wiedersehenEfter drygt 200 mil genom Frankrike och Tyskland, flera mysiga hotell i pittoreska byar, goda och intressanta vinprovningar där jag mer än en gång låtsades kunna mer än vad jag kan (de märkte det förmodligen ganska snabbt) och att kunna kryssa av såväl Mosel som Alsace som besökta resmål är det förbaskat skönt att vara hemma igen! Framförallt eftersom jag numera delar mitt hem med flera lådor vin och en hel del franska delikatesser...

After been driving about 2000 km through France and Germany, visiting several cozy hotels in small and picturesque villages, learning more about tasting wine (and trying to look very sophisticated while doing so) I can cross of Mosel and Alsace from my places-to-visit-list and admit that it's a very good feeling to be home again! In particular since I share my home with several boxes of wine and french delicacies! /Hanna  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...