lördag 24 november 2022

thank you, have a nice dayBilder: DoYouFancyThis
 Med Thanksgiving som tema passar jag på att återanvända bilder från min och Kajsas New York-resa förra hösten. Eftersom det summerar precis vad jag är tacksam över - att få äta och dricka gott, att få resa och finna nya delar av världen och att få ha en syster som jag kan uppleva allt detta med. Jag är också väldigt tacksam att just du har hittat hit till vår lilla blogg. Hoppas du får en härlig lördag!

With Thanksgiving as this posts topic I wanted to share (and repost) some of the photos from my and Kajsa's trip to New York, last fall. They summarize all the things that I'm so grateful for - to be able to eat and drink well, to be able to travel the world and to be able to share it all with my lovely sister. I'm also very grateful that you visit our blog from time to time. Wishing you a great saturday! /Hanna
1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...