söndag 4 november 2022

win-win

Photo DoYouFancyThis
God förmiddag, hoppas ni haft en riktigt härlig helg. Hos mig har det putsats och fejats för att få lite höstfint här hemma, passade på att göra plats i skåp och lådor för nya favoriter och samtidigt rensa ut gamla saker som inte används längre. Glasen på bilden hittade jag på loppis förra helgen och är förmodligen resultatet av någon annans skåprensning. Tio underbara och handblåsta glas, eller kanske bara gamla senapsburkar men vad gör det? Jag tycker dom är fina i alla fall. Nu bär det av på loppis igen med mamma, återkommer med eventuella fynd!

Good morning, I hope you've had a nice weekend so far? I've been cleaning and going through cabinets and drawers in order to make room for new favorites. The glasses in the photo are new to me but probably the result of someone else's clean out since I bought them second hand. Win-win! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...