måndag 17 december 2022

damejeanne

Bild: Frydo Design, with thanks
Kära tomten, om du behöver lite hjälp på traven så finns det ett bra alternativ till en klassisk damejeanne, som den ovan, på Lagerhaus. Du behöver bara klicka här! Bilden hittade jag i Curblys 40 st samlade skandinaviska idéer kring julen här, där hon även lånat en bild via DoYouFancyThis - vi fick den ärofyllda nummer ett i listan faktiskt!

Dear Santa, if you're having trouble finding something for me I can give you a little heads up that Lagerhaus has a similar vase, like the one in the picture. You just have to click here. I found the picture at Curblys which has gathered 40 Scandinavian Christmas decor ideas and DoYouFancyThis made the list. As number one actually! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...