fredag 11 januari 2013

happy friday or there's just something about green
Bilder: DoYouFancyThis
Grönt har länge varit en favoritfärg. Det märktes när jag tömde kameran tidigare i veckan och hittade en fin bakgård från Dublin, ett pastelligt tidningsomslag och en grön kylskåpsmagnet bland annat. Helgen får nog fortsätta i rensandets tecken - ut med det gamla och in med det nya! Vad ska du hitta på?

Green has been one of my favorite colors for ages. I found these pictures when I emptied my camera the other day - a green backstreet in Dublin, a green magazine cover and a green fridge magnet among other things. This weekend I will continue my cleaning routine and make room for new things and decorations at home. What are your plans? /Hanna

1 kommentar:

  1. Ja, fint med grönt! Idag startar en liten tävling i min blogg :-) Ha en fin Fredag!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...