måndag 11 mars 2013

& other stories


Bilder: & Other Stories H&M-gruppens nya satsning & Other Stories öppnade i dagarna sin webbutik och de lyckas med att både inspirera med fina bilder som att skapa ordentliga köpbegär. De har hittat en egen sorts nisch någonstans mittemellan COS och Weekday, vilket bådar gott. Skönhetsprodukterna är dessutom framtagna i samarbete med Byredo. Bara det. Helt klart värt ett besök om du ännu inte kikat in!

& Other Stories is a new store in the H&M-group. I found a lot of inspiration and plenty of things that I really like, so go have a look for yourself. Don't miss the beauty products which are a collaboration with Byredo. /Hanna

2 kommentarer:

 1. Yay! I'm so excited about & Other stories. I walked passed the Copenhagen store on Saturday and saw it's opening on 15th March....I'm there!

  SvaraRadera
 2. MMMM JAA Im fancy that:) vill ha allt och ska genast kolla in det. Jag gillar Hm som f de är nytänkande och kreativa utan att vara svindyra.

  Kolla in min blogg om du vill se skönt vårmode imorgon:)

  ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...