lördag 13 april 2023

Shanghai noon

Både Hanna och jag älskar att resa och vi blev båda förvånade över hur många resor vi gjort tillsammans de senaste åren när vi började räkna efter (eller vad sägs om Berlin, Prag, New York, Edinburgh, Bornholm, Palma och nu senast Shanghai och Filippinerna!). Underbart. Lika härligt som det är att längta, planera och njuta av förväntningarna inför en resa är det att komma hem och minnas och tänka på alla upplevelser. Har börjat kolla igenom och redigera bilderna från Kina och ovan är ett litet smakprov. Mer kommer! 
We love to travel and were both amazed over all the places we've visited the last couple of years when we started to count (or how about Berlin, Prague, Edinburgh, New York, Bornholm, Palma de Mallorca, Shanghai and the Philippines!). Lovely. And I believe it's as lovely to dream, plan and enjoy all the expectations before a holiday as the memories and thoughts of everything you've experienced afterwards. I just started to look through and edit the photos from China, and here is a teaser. More to come! /Kajsa

2 kommentarer:

  1. Å vilka fina bilder och jag vill också resa dit en dag! Resa är ju liksom något av det bästa, nu ser jag fram emot alla resor som vi kommer att göra med vår lilla Elis. Ha en fin kväll! Kram Elina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det borde du verkligen göra i framtiden, en fascinerande stad på många sätt. Vad många härliga resor du har att se fram emot med Elis! Hoppas ni har en fin söndag, kram Kajsa

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...