måndagen den 20:e maj 2013

bright white monday

Bilder: Doyoufancythis.com


Efter en lördag med strålande sol och en söndag med strilande regn känns det skönt att ha landat på en helt vanlig måndag igen. Energin är på plats på ett sätt som inte var möjligt för ett par månader sedan och det kan ju inte kännas annat än bra. Dagens måndagstips får bli nästa månads Glossybox, där Therese Sennerholt haft en finger med i spelet. Snygg, så det förslår (kolla här) - men hur är det med produkterna? Någon som har erfarenhet att dela med sig av vad gäller Glossybox?

After a bright sunny saturday and a rainy sunday it's monday again. Today's tip will be next month's Glossybox which is designed by Therese Sennerholt - look here. Nice, huh? /Hanna

1 kommentar:

  1. What a great idea! I love it. Simple and lovely article.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...