torsdag 16 maj 2013

on my kitchen tableBilder: Doyoufancythis.com

Finns det något skönare än att cykla hem genom ett solvarmt och schlagerrusigt Malmö för en avokadotoast till lunch? Det gjorde jag idag och fick sällskap av min lilla fikonstickling, som sakta men säkert växer till sig. Dagens Fabriken-bild på temat 'På Köksbordet'.

Is there anything better than to be able to go home for lunch? Today my bicycle ride was pretty great, it is warm in Malmö, and the eurovision vibes is all over the place AND I got to have an avocado toast for lunch, my favorite!  /Hanna

5 kommentarer:

 1. Lät inte fel alls, det där. :) Härliga bilder!

  SvaraRadera
 2. Fint och härliga färger i fotona!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. älskar fikon-sticklingen.
  ha en skön helg,
  u

  ps. och jaaa. fredagsbukett! köpte en igår till min lilla familj som är kvar hemma ...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...