måndag 17 juni 2013

the best giftI helgen fick jag besök av min fina mamma som hade med sig världens bästa present. Ett jättestort vitt fårskinn som nu pryder sin plats i soffan. Jag gillar att fårskinn enkelt kan flyttas runt efter behov och att det är ett naturmaterial som man känner gör gott. Det värmer upp stela muskler och sprider mjukhet och fluff när man vill mysa lite. Att det är tvättbart och dessutom närproducerat från deras egna får gör det hela bara ännu bättre. Tack för presenten, Mamma!

This weekend I got a big white sheep skin from my mother. I've put in on the sofa for know, but it will be moved around to different spots a lot, I think. I like that it's soft and gives warmth, and that it's locally produced straight from their farm. Thank you! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Lammskinnet blev jättefint i soffan.

    SvaraRadera
  2. Åh, så mysigt! För att inte tala om hur mysigt det kommer vara i höst och vinter sen. Vilken härlig present! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...