onsdag 17 juli 2013

the nail routineEfter åratal av beprövade metoder och lusläsning av tips kan jag härmed presentera min två-stegs-metod till fina naglar. Eftersom ett av de två stegen innefattar att måla nagellack på naglarna inser ni nog att det är en väldigt enkel guide, det här.

Efter att jag tagit bort mitt gamla nagellack (jag använder acetonfritt nagellacksborttagningsmedel i så hög grad som möjligt eftersom ja, aceton luktar inte som något man vill ha på sina naglar eller någon annanstans) smörjer jag in mina naglar med olja. Ni använder det säkert redan i håret, ansiktet och på kroppen och nu är det även dags för naglarna. Prova, så får du se! Jag använder oljan på bilden och kan tänka mig att argan-, oliv- eller till exempel jojobaolja också fungerar alldeles utmärkt. Lockas inte att köpa nagelolja av nagellacksfabrikanterna dock, den har inte haft samma effekt på mina naglar i alla fall.

Naglarna blir starka och återfuktade och känns helt enkelt väldigt friska. Jag får färre sprickor och flagningar och är överlag väldigt nöjd med min rutin. Steg två är som redan avslöjat att måla naglarna med nagellack, efter att oljan absorberats ordentligt såklart. Eller att låta dem vara omålade i ett par dagar, men det brukar sällan hända.

I have a two step nail routine and since the second step is to paint your nails it's a very simple routine, as you can imagine. I've started to rub oil on my nails after removing my nailpolish. It makes them stronger end less likely to fall apart. Try it! I'm using the one on the picture, but I think argan-, olive- or jojobaoil would also do the trick! /Hanna

1 kommentar:

  1. Nageltips är alltid välkomna! Och nu blev jag också påmind om att mina naglar ser bedrövliga ut och behöver lite omvårdnad. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...