lördag 17 augusti 2013

pattern love

Bilder: 1 2

Ni som missade H&Ms webbkollektion från förra (eller var det förförra året) med coola Caroline De Maigret kan få samma mönster på en snygg kappa från Zara istället. Klicka här för att se den. Jag klickade hem jackan till höger, som ni kan se här och gillar att den är lite boxig och framförallt mönstret. Blir det för mycket med en kappa också? :)

Vill du kika in i Caroline De Maigrets hem kan du klicka här.

Did you miss the web collection from H&M last year (or was it the year before that?) with the cool Caroline De Maigret as one of the models? Well, now you can just visit Zara to get a goodlooking coat in the same pattern! Since I already have the jacket maybe it will be a bit to much with a coat aswell? If you want a look inside the home of Caroline De Maigret just click here. /Hanna

1 kommentar:

  1. Klart det inte blir för mycket med en kappa också. Kappan (och jackan) är supersnygg!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...