lördag 12 oktober 2013

the small things

Tänk vad ett litet meddelande kan göra en glad. Som en handskriven lapp från J.Levau som dök upp tillsammans med marmordiamanten häromdagen! Eller att man fick ett fint vykort med leveransen från Lite Kalabalik. Den har fått hedersplatsen bredvid glasunderlägget från Burg Eltz. Det är ofta de små sakerna som märks och gör skillnad. Tack!

It's the small things that matters. Like getting a handwritten note with your marble diamond from J.Levau in the mail the other day. Or a postcard with your new bracelet from Lite Kalabalik, now placed next to a coaster from Burg Eltz. Thank you! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Så är det, förstår att du blev glad

    Trevlig helg// Lissen

    SvaraRadera
  2. Så roligt! Självklart får ni använda bilderna. Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...