måndag 30 december 2022

the city flatFin inspiration från Ikea Livet Hemma, foto av Patric Johansson. Jag gillar framförallt det fina vita skåpet vars stomme är gjord av Ikea-skåp, men med en anpassad marmorskiva och små knubbiga fötter. // Nice inspiration from Ikea Livet Hemma, photos by Patric Johansson. I especially like the white cupboard with a custom built marble top and cute little feet.

fredag 20 december 2022

the holiday spirit


Nu går vi in i sista och nästsista jobbedagen innan en ganska så lång julledighet. Julhelgen kommer spenderas med familj och vänner och förhoppningsvis kommer vi ha lite mer tid att lägga här på Doyoufancythis! Så länge önskar vi er en härlig fjärde advent på söndag och en riktigt riktigt god jul!

onsdag 18 december 2022

the magazine tip


I senaste numret av Femina får man följa med in i Nina Gerthels hem - som butikschef i inspirerande Malmöbutiken Olsson&Gerthel har hon en hel del inredningstips och designklassiker att dela med sig av. Jättefint!

söndag 15 december 2022

the style storiesBilder: & Other Stories
Moderiktiga kedjan & Other stories i samarbete med Garance Doré, dessutom med stilriktiga och vackra Giorgia Tordini och hennes syster Giulia som modeller kan inte bli annat än inspirerande! Är det för sent att utöka önskelistan lite? Nu vet vi dessutom anledningen till att Garance befann sig i Stockholm tidigare i höst, vilket vi konstaterade i detta inlägg.

A lovely photo story by Garance Doré, for & Other stories, with Giorgia Tordini and her sister Giulia. 

lördag 14 december 2022

the bohemian livingroom

Bild: härifrån
Här finns så mycket att titta på. Jag gillar't! Vad tycker ni? / There is so much to look at in this picture, and I really like it! What do you think?

onsdag 11 december 2022

the limited edition

Bild: från pressmeddelandet

Ni har väl inte missat att Lovisa Burfitt släppt en begränsad upplaga av illustrationer hos Rum21.se? Lovisas ord om kollektionen: "... en excentrisk femme som sveper fram i en air av bohemian chic. En sotig blick och farligt röda läppar… iklädd en överdimensionerad cape, draperad kring de porslinvitaste ben...". Läs mer här.

tisdag 10 december 2022

söndag 8 december 2022

the lookbook

Bild: Doyoufancythis.com

Lite inspiration för julfesten, glöggmyset eller nyårsfirandet får man i Marimekkos senaste Lookbook, klicka här för fler bilder. Jag blev förvånad över antalet omönstrade klänningar och fina väskor i skinn vid mitt senaste besök i deras butik, det finns hopp även för en enfärgad mini-minimalist!

fredag 6 december 2022

the weekend

Bild: Lillatorg.nu

Nu är helgen här igen! Kan tipsa om en tävling där du (som Malmöbo eller besökare) kan vinna en middag för två på en av restaurangerna kring Lilla Torg, sista dagen för tävlingen är idag så in och kika på en gång! Klicka här! Och du, trevlig helg!

torsdag 5 december 2022

the selection


När favoritmagasinet Covers chefredaktör och coola förläggaren Malene Malling startar webshop kan man inte hålla fingrarna borta. Hon har valt ut fina vintage kimonos i silke och blandat dem i ett utbud med guldiga pumps, oljor och de fina ljushusen från Kähler. Upp på önskelistan åkte det mesta faktiskt.

onsdag 4 december 2022

the merry timesHär händer inte så mycket nu för tiden, så jag passar på att önska er en trevlig tisdag och tipsa om ett par ställen där det händer desto mer i dessa lucköppningstider:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...