lördag 15 mars 2014

the comeback

11 dagar. Det var längesedan det gick så lång tid mellan uppdateringar, om det någonsin hänt. Men vi kompenserar med desto fler bilder nu istället. Jag har plockat fram mina sparade dollars och cents och förberett en liten New York-plånbok. För i slutet av april bär det av! Mitt resesällskap, som så många gånger förr är min allra bästa syster (och vän), som jag lär mig massor av hela tiden. Igår lärde jag till exempel mig att tulpaner skall sättas i vatten med pappret kvar. Så att när stjälkarna är vattenfyllda och man tar bort pappret så håller de sin position. Inget slok alltså. Det var även fina Kajsa som jag fick den härliga buketten av. Tack! Annars blir det mest lite surfande och sedan matlagande idag. Jag sitter med ett vattenglas till vänster och en kaffekopp till höger bland tidningshögarna på köksbordet och tänker att det är skönt med lördag. Vad pysslar du med en dag som denna?

11 days, it's been a while since our last update. But we'll give you some more pictures now instead. I got his beautiful bouquet of tulips yesterday and learned that if you leave the paper on while they soak up some water they will hold their posture much longer. Perfect! I've also put together my saved dollars and cents in a small purse for an upcoming trip to New York in April. Can hardly wait! What are you up to today? /Hanna

3 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt med NY! Har London på mitt reseschema för våren, vilket så klart känns toppen, men NY är ändå strået vassare. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men London är jag också sugen på! Kom på för något år sedan att jag faktiskt aldrig varit där. Så det står på min lista framöver =) /Hanna

   Radera
 2. Å N Y! Jag älskar din väska och drömmer om resan. Vilken grej alltså!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...