onsdag 26 januari 2011

Australia day


Bild tagen av Samuel Shelley, kolla in hans alster på www.samuelshelley.com.au/


Våren 2008 bodde jag på en mycket vacker plats, Tasmanien. Världens renaste luft, fantastisk natur och inte minst underbara människor gör Hobart till en av mina absoluta favoritplatser.Hobart. Fotograf Samuel Shelley, som jag lärde känna när jag bodde på Tas.

Idag är det Australia day, en dag då australiensarna festar loss rejält med BBQ's och öl. Tyvärr hann jag inte med ett besök på min favoritö när jag återvände Down under för en långsemester förra året, men lite olika saker i min vardag påminner mig om alla underbara minnen från Australien:


Träbokstäver på min fotovägg.

I bokhyllan.

Bär alltid med mig nyckeln till huset jag bodde i på 54 Alexander Street, Sandy bay.
Dörren byttes någon gång under våren så jag behöll den gamla,
pytteliten och i storlek med min cykelnyckel är den dessutom.


Inramad Josef Frank-bordstablett i tyg föreställandes Oceanien.
Tasmanien är den lilla ön precis höger om N:et i Indiska OceaneN.


Nu ska jag njuta vidare av the aussie accents i Gränsbevakarna Australien. /Kiki (som min australienska bästa vän Anna brukar kalla mig, mitt svenska namn är tydligen mycket svårt att uttala på engelska!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...