söndag 27 mars 2011

bolig love

Bilder: Bolig Battle, på danska Kanal 4
Danskt femtiotal i all sin glans, och i modern glans! Bilderna hittade jag på det danska TV-programmet Bolig Battle, som verkar otroligt roligt och knäppt. Man tävlar med sina vänner i heminredning - Vem som har finast hem och Vad tycker dina vänner egentligen om hur du bor. Spännande, eller snarare skräckblandad förtjusning! Bilderna ovan innehåller många av mina favoritmöbler och detaljer. Eamesfåtöljen i svart skinn och mörkt trä (bästa kombon), grafiska bilder och foton på väggarna, svarta och grå detaljer, en snygg TV-soffa (tror denna är Finn Juhl?), många olika träslag (teak) och så skåpet. Älskar skåp! Trevlig söndag! /Haje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...