tisdag 19 april 2023

because I'm worth it
Tur att vi är två som bloggar här eftersom jag är inne i en ganska intensiv "komma-ikapp-med-en-miljon-grejer-på-jobbet-och-hemma"-period efter långhelgen i Skottland plus utbildning i Malmö hela förra veckan... Hade varit risk för total blogtorka annars. Tack syster!

 Klämde lite (okej mycket) på de finfina Skull-sjalarna från Alexander McQueen på Harvey nichols i Edinburgh förra helgen, och igår slog jag till! Blev en svart som på den översta bilden, även om det kanske hade varit lite vårigare med en färgad... För är jag värd, visst mamma?!

/Kaje

2 kommentarer:

  1. Ja, du är värd det, du får se det som ditt egna lilla påskägg! /Syrran

    SvaraRadera
  2. Visst är du värd det!
    Många scarfsar, handväskor och skor... ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...