torsdag 23 juni 2011

hemma hos en annan dansk
Visade ju det här hemmet från Köpenhamn för ett tag sedan, och nu är det dags för nästa begåvade dansk; inredningsfotografen Birgitta Wolfgang Drejer. Hon har fotat över 2000 hem världen över och hämtat inspiration från de hon gillat. Enligt henne själv har hon "genom åren samlat intryck och ur dem skapat en personlig stil där ljus nordisk enkelhet möter minimalism med en twist av mjuk loungekänsla". Personligen gillar jag den flätade fåröljen, kristallkronan och såklart det ljusa, skandinaviska intycket som huset ger. Läs hela inredningsreportaget i senaste Sköna hem /Kaje

2 kommentarer:

  1. Jag håller med, jättehärligt!

    SvaraRadera
  2. Så himla fint!!
    Glad midsommar på dig också : )

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...