fredag 10 juni 2011

more italian, please

Var bara tvungen att fortsätta på det italienska spåret nu när jag hittat fantastiska Atcasa. Tack mormor och morfar för mina tycka-om-Italien-gener. Kolla bara på denna lägenheten, och texten som är direktöversatt kan man ju tolka hur man vill, enjoy!
"När de går att besöka i kalendern väggen peeling säger 1954. I rummen sängarna görs fortfarande, välburkar tomatsås i skafferiet-allierade. Stämningen är surrealistiskt, fryst i tiden. Vad som behövdes nu baraåterställa allt, tillsätt vitt och design. Således herrgård Modica tillbaka till livet.." Jag säger då det. Text och bilder härifrån. /Haje

1 kommentar:

  1. Haha, man måste ju bara älska Google translate! =) Mille grazie för de här underbara bilderna!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...