söndag 30 oktober 2011

carpet love

Bild: sfgirlbybay
Okej, så jag är förföljd av en matta! Den hade passat perfekt hos mig, är grafiskt snygg och jag ser den överallt. I hotellobbyn på Bornholm, i Blocket- och Hemnetannonser och nu senast i nya magasinet Hemstilat. Men... har ingen aning om vart den kommer ifrån eller vart jag ska få tag i en! Hjälp!


 Okej, so I'm being followed by a carpet! It would fit perfectly in my home, it's a graphic beauty and I see it everywhere. It started at a hotel in Bornholm, and I've seen it in different ads online and now, in the new magazine Hemstilat. But... I have no idea where it's from or where I can get a hold of it! Help me!  /Hanna

2 kommentarer:

  1. Den fanns på IKEA förr, vet inte om den finns kvar..

    SvaraRadera
  2. Tack! Blir att hålla utkik på Blocket med andra ord! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...