söndag 2 oktober 2011

see you soon


Bilder i montage härifrån
Under tiden tänkte vi att ni kan få lära känna DoYouFancyThis lite bättre. Så tills vi är tillbaka kommer här dyka upp ett och annat inlägg om bland annat våra favoriter i köket och i garderoben, vad vi senast fyndade på loppis och vad vi har sparat sen vi var små. Hoppas ni tycker det är kul!

So we're going to New York for a whole week! In the meantime we thought it would be a good idea for us to tell you a bit more about DoYouFancyThis. So now and then you will find posts about our favorite items in our wardrobes and kitchens, our latest flea market finds and what we kept since we were kids, among other things. We hope you will like it! /Kajsa & Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...