onsdag 2 februari 2011

Dilemma

Vår pappa har beställt nytt köksbord och gett det gamla till Haje och mig! 180 x 150 cm i mörkt trä som våra föräldrar ropade in på auktion på det glada 80-talet. Och dessutom med två rejäla iläggskivor , ljuvligt! På fredag levereras pappas nya och jag måste bestämma mig om jag får plats med vårt nya bord (alltså pappas gamla) i min trånga tvåa.

Gå från luftigt vardagsrum på 20-something kvadrat med soffa och fotpall till en lite mer inklämd soffhörna och en ganska tajt matbordshörna? Och behåller man i så fall matbordet i köket som angränsar till vardagsrummet också? Eller helt enkelt stuva undan det nya bordet (ja pappas gamla då) på vinden tills vidare?


Ungefär såhär ser bordet ut! Tyvärr har jag halvmatt ekparkett och inte som på bilden.

Denna luftiga känsla med plexistolar från Kartell vill jag eftersträva. Från Sköna hem.


Lite såhär liksom. Bildkälla. 

Och med en stor bukett pioner på bordet.
Och borde kanske byta ut vita tygsoffan mot en Chesterfield för att få den rätta känslan?

Ja alla dessa beslut... /Kaje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...