torsdag 24 februari 2011

flea market love #2

Lite nytt på köksbänken efter förra helgens loppisturné.

Ljusstakar från Ikea för en femma styck!
Suffléformar till framtidens chokladfondanter. Nackdelen med loppisfynd är dock att man oftast får köpa ojämnt antal, fem i detta fallet.
Glas från Design House Stockholm kallade Timo. Hade faktiskt spanat på dem ett tag på Åhléns City, men en tjuga för fyra kändes helt överkomligt! Basilikan offrades senare till lördagens goda tryffellasagne, ska komma ihåg att lägga upp receptet snart.
Nöjd!
Denna helgen blir det nog utrensning i garderober och diverse gömmor för att göra plats åt vårens inköp av fler underbara loppisgrejer! Tittar förresten på Lyxfällan och kom på en ny programidé; Loppisfällan! Programmet ska syfta till att hjälpa människor som bara inte kan sluta fynda på loppisar... Tänk er själva; "I kvällen program ska vi försöka hjälpa Ingegärd som inte kan låta bli att köpa nya små hemmavirkade spetsdukar varje helg". Vet dock inte om jag själv ska vara offer eller kanske loppisvärldens egna Charlie och Mathias, har inte kommit underfund med om mitt förhållande till loppmarknadsshopping är sunt eller inte... men kul är det, det är vi ju överens om! /Kaje

1 kommentar:

  1. Oj, nu kliar det i loppisfingrarna! Imponerande att du kan fynda så mycket som passar ihop med varandra! Fint! Trevlig fredag, syrris!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...