söndag 20 februari 2011

In the kitchen

Detta har sannerligen varit en helg präglad av matlagning. Inhandlade mitt första våffeljärn i fredags och har precis avnjutit bananvåfflor med färska blåbär och kesella. Dessutom bjöd jag några vänner på tre-rätters igårkväll bestående av griljerad getost, supergod lasagne och hemgjord chokladmousse.

Har köpt en rolig griffelpenna på Granit. Skrev menyn på min magnetiska ytterdörr av träimitation. Ber om ursäkt för mina kråkfötter, gästerna plingade på dörren när jag skrivit förrätten så fick hasta ned resten! 

I lördagsförmiddag var vår mamma och jag på årets hittills bästa loppisrunda, hela fyra stycken hann vi med. På den obligatoriska fikan som avslutar varje lyckad lördagstur åt jag en chokladmakaron, hade faktiskt aldrig smakat det innan:
Det var en liten minimakron, men god! Portmonä från Dior och plånbok från Gudrun Sjödén som jag använder till mobilen.

Jag fick franskbrödsbullar över efter lördagskvällens Chévre Chaud-förrätt. Dessa lät jag torka över natten, skjutsade sedan ned dem i matberedaren och 30 sekunder senare har man gjort eget ströbröd! Lägg i en burk som gör dig glad och ställ i skåp i väntan på exempelvis nästa köttbullsbak. 


Okej, nog med matsnack i bloggen nu på ett tag. Ska fixa lite inlägg på alla underbara fynd från lördagsloppisarna istället... /En mätt Kaje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...