onsdag 2 november 2022

Design for a good cause

Design för Barns Rättigheter
Min kompis Nea påminde mig om Rädda Barnens underbara webshop Design för Barns Rättigheter, och jag tycker alla borde överväga att beställa minst en julklapp därifrån i år. Jag gillar kamelillustrationen av av Nadja Moufid, barntrumman från Acne Jr och ljusstaken från Asplund såklart (samtliga på bilden ovan). "En vacker sak för ditt hem blir en god handling för barn", kan det bli bättre?

Check out Save the Children Sweden's cool design webshop. Design for a good cause, can't imagine a better combination! /Kajsa

1 kommentar:

  1. Åhh du anar inte vad superglad och smickrad jag blir! Är så stolt över att kunna bidra till Rädda Barnens arbete och blir så attans glad när fina bloggare uppmärksammar deras designshop :) Tack för supporten!

    / Nadja

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...