måndag 7 november 2022

monday madness


Bilder:  Etzy

Jag tillhör i och för sig dem som inte tycker att en retro loppispryl är helt galet, utan en naturlig och uppskattad del i varje hem. Men när man inreder ett helt hem, som här i 50- 60-tals stuk, så blir det faktiskt lite crazy. En balans är alltid bäst enligt mig, trots att retro är himla snyggt! Mattan förföljer mig i ännu ett inlägg...

I'm on one hand one of those who does'nt think that a thrifted thing for your home is totally crazy, it's a natural part of any home, but on the other hand when you decorate an entire home with things and furniture from, in this case, the 50's and 60's it does get a bit crazy. A balance between new and old is the key, I think! And that rug again... /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...