onsdag 10 juli 2013

the lazy days or notBaka hallongrottor och hemmagjort knäckebröd, handla mat till stort kalas, säga hejda till jobbet och gå på semester, köra mot barndomshemmet, helgrilla lamm och ha världens tur med vädret inför 30-års festen som gick av stapeln i lördags. Sedan städa, diska, köra tillbaka till Malmö, tvätta, sola lite på Ribban och dricka ett glas vitt med vidöppna fönster mot innergården. Redan imorgon packar vi bilen och kör söderut, men innan dess ska jag förbereda lite blogginspiration och bilder från den gångna veckan. Och packa! Vad har ni för er? Lazy days eller precis tvärtom?

This past week has been buzy buzy buzy. I will show you more in a bit! Hope you're enjoying summer so far. /Hanna

1 kommentar:

  1. Tack för bästa kalaset!! Nu är det dej väl unnat med semester - på riktigt. Pussar!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...