fredag 9 september 2022

my latest crush


Bilder: Mosey blog, Atcasa, Habitually Chic & Photoproblem
Okej, ett fikonträd. Hur har jag kunnat leva utan det innan? Det hela började med att jag såg bilden överst. Så fint i sin korg och med stora blad som ljuset filtreras igenom. Får man dessutom frukt varje sommar så är det ju bara en bonus. Sen cyklade jag förbi Bara Blommor i Malmö och såg att de har fina och rätt små fikonträd, och citronträd, och timjanbuskar! Kanske måste blir fikonägare efter jobbet idag!

So, a fig tree. How on earth have I managed to live without one for so long? I saw the first picture and just thought it was lovely in it's basket and large green leaves! So after work today I might just have to get one for myself! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...