lördag 18 februari 2012

infall

Loppisfynd. Bild DoYouFancyThis
Jag är såklart glad att man har syskon av massor utav anledningar, men extra bra är det att driva en blogg tillsammans med sin syster. Särskilt när den ena inte haft så mycket tid över till bloggande på sistone, för då styr ju den andra syrran upp DoYouFancyThis (tack, tack, tack Hanna!). Hade planerat en riktig bloggbonanza nu på lördagsförmiddagen för att kompensera min frånvaro men allt inspirationssurfande på fina bloggar gav mig ett akut sug efter en hederlig lördagsloppisrunda! Får be att få återkomma om några timmar, håll tummarna att jag hittar något fint.

I was planning to compensate for being absent from the blog by preparing some nice posts, but looking around on all the lovely blogs out there for inspiration caused urgent fleamarket cravings! I'll be back in a few hours, hope you all have a nice Saturday til then /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...