lördag 4 februari 2012

practice makes perfect

Bild DoYouFancyThis
Ett av mina nyårslöften borde vara att bli bättre på att hantera systemkameran, eller åtminstone komponera och redigera bilder sådär snyggt som Weronica, den coola frunhon som har 17 dörrar eller min egen syster för den delen. Bjuder dock på ett foto av min lördagsfrukost utan att skämmas, övning ger ju färdighet. Förresten, lägg inte slantarna på växthusodlade spanska jordgubbar riktigt ännu... de smakade mest ingenting!

I want to get better at taking really good photos and edit them til perfection like the talented blogwriters mentioned above. Not there yet but I'll keep trying, like this photo of my breakfast today. And by the way; don't spend your money on expensive greenhouse grown strawberries from Spain yet, they didn't taste much! /Kajsa

3 kommentarer:

 1. Tack för den komplimangen. Den satt som ett smäck denna sjuka dag under täcker :) Fina saker du har på bilden. Brickoman som jag är så tycker jag extra mycket om dem. Lite konstruktiv kritik mitt i allt det fina - Jag skulle kanske ha gått ner med kameran lite för att få mer bild framifrån och inte uppifrån om du förstår vad jag menar. Kanske någon detaljbild med kort skärpedjup? Heja! Heja!

  SvaraRadera
 2. ha ha, tack säger jag också, även om jag har lite svårt att ta till mig av komplimangen, då jag ikväll upptäckte att på en bild som jag la upp i morse på en Byredo-påse på vår vita fina säng, är det visst en blå napp längst ner till höger i bild!! Snyggt..
  Jag gillar er blogg, det är så fint att ni systrar pratar till varandra här. :)
  /Ulrika, hon med sjutton dörrar

  SvaraRadera
 3. Jag gillar ALLA era bilder, hur som helst :D Men jag ska akta mig för jordgubbarna ;) Tack för en superfin blogg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...