tisdag 7 februari 2012

stable love


 Foto DoYouFancyThis

I söndags var det stallpremiär för min del för i år, och trots att pinande vind och snö tyvärr satte stopp för ridning var det underbart att klappa och bara vara bland hästarna. Extra kul var det förstås eftersom vi fått tillökning i form av tre ursöta shetlandsponnys, varav en pusstokig ettåring. Är ingen Ditte Isager (än!) men tycker att just hästar är otroligt vackra djur som är tacksamma att fota. Bilderna ovan är från höstens Hubertusjakt, en solig och alldeles underbar oktoberlördag 2011.

I love taking photos of horses, Ditte Isager is a great inspiration when it comes to horse photography. The photos above is from he annual fox hunt (without a real fox of course), held on a sunny Saturday last October /Kajsa

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...