fredag 9 mars 2012

friday, I'm in love
Bilder: Jonas Ingerstedts hem via Blackbird
Harmonin i dessa bilderna är helt fantastiska. Ljust blått blandat med grått, marmor och högblankt i köket, fotokonst och keramik i alla olika former, höga skåp med låga bänkar bildar en skön känsla och ett jättefint hem. Perfektion en fredag som denna!

The harmony in these photos is amazing. Light blue with grey, marble and shiny surfaces, photo art and ceramics in different shapes and cabinets high up on the wall with really low furniture creates a really lovely home. Perfection and happy friday! /Hanna

3 kommentarer:

 1. eller hur!?
  jag blev också störtförälskad i dessa bilderna när jag såg dem!!
  underbara.

  hoppas du får en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Den ljusblåa färgen - säger bara wow!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...