onsdag 28 mars 2012

outside the box
Bilder: 1 2 3 4
Det är ett par månader tills jag fyller år nästa gång, men för att påminna mig själv (och andra) om vad jag önskar mig, kommer här By Lassens Kubus, i så fall den svarta med fyra ljus! Kommer bli svårt att hålla mig när Svenssons i Lammhult öppnar sin nya Malmöbutik endast 20 meter (!) från vart jag jobbar... Mycket svårt att hålla mig!

It's a couple of months til my next birthday and I thought it was a good idea to remind myself (and others) of what I want for my birthday. The Kubus from By Lassen. /Hanna

2 kommentarer:

 1. Ooo de var snygga.
  Åker klart upp på födelsedagsönskelistan! :)

  SvaraRadera
 2. Har haft svårt att hinna med alla mina favvobloggar sista tiden..har läst ikapp nu och måste säga - jag Älskar det!!
  Tack!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...