måndag 23 april 2023

brokigt och blått
Ofta önskar jag att man kunde bli duktig på att ta bilder lite spontant hemma så att de ser sådär ostylade men ändå råsnygga ut. Dessvärre saknas nog både tålamod och fotograferingskunskaper hos mig, men jag slutar aldrig inspireras och hoppas att man en dag kan bli duktig med systemkameran. Klickar vidare på finfina bloggen Krickelin så länge, hon verkar gilla blått lika mycket som jag... älskar't!


I wish I could take cool and in-the-moment photos at home that look like you just found the camera lying around and snapped the perfect shot. However, I lack both patience and knowledge about photography but keep on hoping I can become better one day. I spend time looking at the lovely blog Krickelin until that happens, she seem to like blue as much as I do... love it! /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...