fredag 6 april 2023

happy easter


Bilder härifrån

DoYouFancyThis vill önska alla besökare en riktigt Glad Påsk! Vi är väldigt glada för alla som tittar förbi och framförallt för era fina kommentarer. Nu kommer vi ladda batterierna med både konstrunda på Österlen och en dagstur till Köpenhamn och återkomma med en massa fin inspiration. Har man riktig tur kanske påskharen tittar förbi?

Vill ni färga ägg som på bilderna är det bara att koka ägget i till exempel lökskal, rödkål, rödbetor, bär, juicer eller te! Naturligt, gott och framförallt väldigt snyggt! Läs mer här.

DoYouFancyThis wants to wish all of our visitors a real Happy Easter! We are very happy for all of you that stop by and leave a comment. During the holiday we will enjoy the arts fair at Österlen and a daytrip to Copenhagen and really charge our batteries, so that we can return with a lot of new inspiration. 

If you want to color your eggs like in the pictures just boil your eggs with some onion peel, red cabbage, red beets, juices or tea. Naturally and good looking eggs! Read more here.

Best wishes /Hanna & Kajsa


1 kommentar:

  1. ååh, vilka fina ägg!
    tack för din söta kommentar idag, Hanna.
    Glad påsk till dig också!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...