torsdag 7 november 2022

the diamonds

Min talangfulla väl Rebecca bloggar på Modette men producerar även inredningsreportage för dem. I detta inlägget skriver hon om diamanter som inredningstrend och vi på DoYouFancyThis fick äran att bidra med några bilder! Washitejpdiamanten sitter på min vägg och diamanten i marmor har jag fått på låns från Hanna.

My talented friend Rebecca writes a beautiful blog and she also makes posts about interior design and decoration at modette.se. She recently wrote about diamonds as a detail in the interior and DoYouFancyThis were honored to be able to contribute with some photos! The washitape diamond is from my wall and the marble piece is Hannas but currently on vacation at my place /Kajsa

2 kommentarer:

  1. Ja, denna diamantfeber som råder... Love it! :)

    SvaraRadera
  2. nice for posting this article much information and interesting for all people regards..

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...