torsdag 14 november 2022

the pods

Bilder: Ikea Livet Hemma 1 & 2, Fotograf Patric Johansson

Jag är ny i podcasternas värld och har nyligen tipsats om Värvets intervjuer med aktuella personligheter och musikartister, vilket hjälpt till att steppa upp mitt lyssneri. Nyhetsvärdet steg ytterligare när jag hittade Ikea Livet Hemma's reportage om Värvets och Kristoffer Triumfs studio i Vällingby som han delar med sin fru Malin Åkerstam Triumf, även hon podcastare med historieprogrammen Den Blå Hästen. Eftersom min syster, tillika medbloggerksa Kajsa är något mer bevandrad i poddernas värld utmanar jag nu henne att tipsa vidare om hennes favoritprogram framöver. Ni får gärna tipsa ni också!

I'm new to the whole podcast thing happening right now, and just recently started to listen to Värvets interviews, which are in Swedish. These pictures from Ikea Livet Hemma is from the studio where the pods are being made. My sister, and co-blogger Kajsa is a bit more experienced in the world of podcasts, so I'm hereby challenging her to us her favorites. You're welcome to join in too, of course! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...