måndag 25 november 2022

the om-nom-nom


Det duggar dessvärre inte så tätt mellan inläggen här för tillfället. Vi är både inne i intensiva jobbfaser och dessutom bidrar avsaknaden av dagsljus till att en inte fotograferar så mycket under denna årstiden, det är vi nog många bloggare som kan skriva under på! I helgen åkte dock kameran fram på Engelbrektsgatan. Jag hade nämligen bakat scones med kokosmjöl och chiafrön i, och massor med creme cheese och hallonsylt uppepå. Sånt som man behöver en söndag i november.

We're both working a lot at the moment and the blog can unfortunately not be on the top of our list when we get home. And the lack of daylight this time of the year doesn't help either, I reckon many bloggers are dealing with that problem! I had to find my camera the other day though when I had home made scones with heaps of creme cheese and raspberry jam, a little something to brighten a lazy November Sunday. /Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...