torsdag 9 januari 2014

the addition


Vi har ju alla något som vi lätt snöar in på och känner att vi konstant behöver uppdatera. För vissa är det jakten på det perfekta doftljuset, den svarta klänningen eller kanske t-shirten med perfekt passform som man gång efter annan införskaffar sig nya exemplar av ungefär samma modell som man redan äger. För mig gäller det kuddar. Till soffan. Problemet är bara att när jag kompletterar samlingen har jag svårt för att plocka bort en ur det äldre gardet. De får bli kvar i soffan, och blir således fler och fler. På bilden ser ni senaste tillskottet. En rosa sillkudde av Lisa Bengtsson för Hemtex. Jag har dock redan spanat vidare mot nästa komplettering. Kanske denna favoriten från Svenskt Tenn eller dessa randiga snygga från H&M Home?

I don't think I'm alone in having a lot of cushions. I like adding a few new colors and the way you can transform a room just by adding more pillows. Because that is what I do. I keep adding more, but i rarely take anyone of them away. So I have a lot of pillows. The newest one is the pink herring pillow by Lisa Bengtsson for Hemtex, and I'm already thinking about the next one. Maybe this one from Svenskt Tenn or this striped one from H&M Home? /Hanna

2 kommentarer:

  1. Kuddar kan man aldrig få för många av! Eller...? :)

    SvaraRadera
  2. Jag stod och klämde på den kudden inne på Hemtex på Triangeln för några veckor sedan och tyckte att den var så himla fin. Så roligt att Hemtex börjat överraska med såna där finheter :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...