måndag 20 januari 2014

the essentials: colorsNär det kommer till smycken och accessoarer är jag nog mer traditionell och minimalistisk än någon som går all in. Därför är det kul att ibland slänga in något färgglatt och blingigt och i de fallen är det någon av dessa finingarna som används: gröna och rosa örhängen från Kate Spadearmband med blå sten från Lite Kalabalik. På bilden även glasaskar Viitrini från Iittala och i bakgrunden body lotion från & Other Stories.

When it comes to jewelry and accessories I think I'm more of a minimalist than someone who likes to go all in. That's why it's fun to sometimes wear something really colorful or shiny. My go-to-pieces in those moments are the green and pink earrings from Kate Spade, this bracelet with a blue stone from Lite Kalabalik, displayed in glass boxes called Viitrini from Iittala and in the background a body lotion from & Other Stories. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Det är allt lite härligt med färg ibland!

    SvaraRadera
  2. Å så fina smycken! I de absolut finaste askarna!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...