fredag 31 januari 2014

the daysDagens lyssning har varit denna podden med Nina Persson. Jag gillar nya skivan och funderar på konsert nästa vecka. Jag har även investerat i vinterhudens bästa vän Eucerin Aquaphor som är något av det bästa jag provat faktiskt. Tips på den! Annars har dagen rusat i en snabb takt på jobbet, med Google Adwords-optimering deluxe för att nå partnerstatus och kaffedrickande trots ett digert te-utbud på skrivbordet.

Today's playlist has been all about Nina Persson, who plays in Malmö next week. I'm thinking about going, but I'm not sure yet. I also have the best tips for your winter hands if they need some moisture! I discovered the Eucerin Aquaphor and it's really good! Have a great friday! /Hanna

1 kommentar:

  1. Jag har inte hört nya skivan, bra tips! Ha en fin helg :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...