torsdag 16 januari 2014

the essentials


En av mina absoluta nödvändigheter (efter lite träning, har inte använt klocka på typ 15 år förrän förrförra året) under varje vardag och allt som oftast även på helger, är denna herrinspirerade goding. Jag gillar att den kommer i olika storlekar och metaller, det finns en med både guld och silver som är himlans snygg. Den heter Park Hill och kommer från Gant. Även marmor känns som en nödvändighet för de flesta inredningsnördar och ni kan ju förstå min lycka när jag hittade detta lilla fatet på min senaste loppisrunda. På fatet ser du även en ring som inte ofta lämnar mitt pekfinger, ribcage ring från & Other Stories. Vilka är dina egna klassiker eller nödvändigheter?

One of my essentials is this watch, which I wear almost everyday of the week even during weekends. I like that it's a mens watch and that it comes in differents sizes and metals. It's called Park Hill and is by Gant. Marble is another essential for any interior junkie I think so to find this little plate during my latest second hand trip was a bliss. On the plate you can also see my favorite ring which almost never leaves my index finger, the ribcage ring from & Other Stories. Which are your essentials? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...