torsdag 24 april 2023

the adventuresNu jobbar jag min nästsista dag på ett jobb jag haft i över sju år och det känns verkligen på tiden att testa lite nya karriärvägar. Så om två veckor tar jag steget över till marknadssidan och inleder ett nytt, spännande och utmanande kapitel i min karriär. Och innan dess lite semester, bland annat genom en resa till New York så livet känns riktigt gött just nu. Can't wait!

This is the day before my last at a job I've had for seven years. It's about time to try out some new routes for my career, and I start my new job, in marketing this time, in about two weeks. But first some vacation time and a trip to New York! Life is good! /Hanna

4 kommentarer:

 1. Oh låter spännande Hanna! Berätta mer! Var? Vad? Hur? :) Kram

  SvaraRadera
 2. Mmmm...det låter härligt! Både med semester och med nytt jobb!

  SvaraRadera
 3. Så spännande, lycka till med nya jobbet:)

  SvaraRadera
 4. Å va spännande, lycka till! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...