tisdag 8 april 2023

the colors
Jag har köpt en mönstrad och handbroderad liten väska. Måste vara dagens Malmötips när jag upptäckte den lilla butiken på Djäknegatan full av rosa-röda-mönstrade små väskor, girlanger och skor. Man lägger minst sagt märke till den, om man säger så. Både väskan och butiken. Är man sugen på mönster ska man definitivt kolla in Njema Helena-klänningarna som Mor&Matilda fått in i sitt sortiment, mycket svårt att välja kan jag säga! Sen märkte jag att det ser ut som om alla tavlorna hänger snett, vilket de förmodligen också gör...

I've found the most bright colored little clutch in a local shop in Malmoe filled with ethnic patterned little things, all in bright pink and red. Love it (visit Djäknegatan and you can't miss it). If you crave patterns this spring you must visit the Njema Helena collection over at Mor&Matilda/Hanna.

4 kommentarer:

 1. Oooooo, I love it!! Need to go to Djäknegatan!

  SvaraRadera
 2. If you like hand- made things, I would recommend blog: http://happybird-art.blogspot.com/

  Megg

  SvaraRadera
 3. Tack för länkningen, visst är klänningarna fantastiska :-)

  SvaraRadera
 4. I am greatly weighed down by your opinions for that specific tale. A additional deeper and staged expertise could well be very fine for me

  jaket kulit jakarta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...